Silke Pudebetræk

Soft Cloud Mulberry silk pillowcase 60×63 cm pink

265.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508801386443403 Kategori:

SOFT CLOUD – Silkepudebetræk i 100% mulberrysilke
Gør det, der er bedst for både dit hår og din hud, mens du er i drømmeland! Silke indeholder aminosyrer, der får silkepudebetræk til at føle sig godt tilpas mod huden. I modsætning til de almindelige bomuldstræk holder silkefibren dig tør og kold hele natten. Silke pudebetræk er lavet af mulberrysilke, som hjælper med at holde din hud og hår hydreret. Dette kan forhindre synligheden af ansigtsrynker. Der er intet bedre end den bløde og luksuriøse følelse af silke mod huden, når du går i seng om natten. Ud over det faktum, at silkepudebetræk opretholder en sund hud, absorberer den ikke naturlig fugt og forhindrer dermed dit hår i at blive statisk. Det reducerer også friktion, hvilket ofte resulterer i splittede ender og beskadigede hårstrenge. Slap af i sjælen og få en fredelig nats søvn med din nye 100% Silke Pudebetræk fra Soft Cloud.
Specifikationer:
Materiale: 100% mulberrysilke
Momme: 16 mm
Mål: 60 x 63 cm
Farven kan afvige lidt fra billedet
Pris: Gælder pr. Stk.
10 skønhedsfordele med silkepudebetræk:
1. Forhindrer søvn svejsning, da silke reducerer friktion.
2. På grund af lav friktion kan silke forhindre splittede ender
3. Det er naturligvis allergivenligt. Dvs. et produkt formuleret til at minimere risikoen for allergiske reaktioner.
4. Kan forhindre udbrud i ansigtet. Silke absorberes derfor mindre end bomuld reducerer sandsynligheden for, at pudebetræk samler bakterier, der er tilbage huden.
5. Temperaturregulering og dermed bedre søvn.
6. Anti-aging effekt. Forhindrer mærker, linjer og rynker i huden, da silke ikke er det statisk og stoffet er blødt.
7. Bevarer hudens fugtighed. Silke absorberer mindre end bomuld og dine ansigtscremer vil være meget mere gavnlige med silkepudebetræk.
8. Reducerer rødme. For dem af jer, der har rosacea, vil silke være mindre slibende huden end de sædvanlige bomuldsdæksler.
9. Gendanner huden. Silke indeholder aminosyrer, der binder til keratinet i din hud for at hjælpe den med at komme sig, mens du sover.
10. Føles luksuriøst! Intet andet stof er mere luksuriøst end silke.
Beskrivelse af anvendelsen
Sådan vaskes silkepudebetræk fra Soft Cloud:
Silke er et delikat stof, der skal vaskes med omhu. Pudebetræket tåler ikke for højt varme. Vaskes i koldt vand eller ved 30 ° C. Vælg silke og / eller uldprogram til mest skånsom vask. Hvis du vasker i hånden, må du ikke lægge pudebetræket i blød. vrid ikke, da dette kan beskadige fibrene. Tør fladt af, brug det ikke tørretumbler. Efter vask kan der være rynker i stoffet, men tøv ikke med at stryg pudebetræk. Stryg derefter på lav temperatur med kontinuerlig bevægelse. Holde stryg ikke for længe i det samme område, da silke nemt kan få svejseskader. Pudebetræk bør ikke bleges eller rengøres. I modsætning til bomuld er silke relativt selvrensende. Således behøver det ikke at vaskes så ofte som andre stoffer. Anbefaler til ventilér pudebetræk regelmæssigt. Soft Cloud Mulberry silk pillowcase 60×63 cm pink