Silke Pudebetræk

Lenoites Mulberry Silk Pillowcase 50×60 cm Beige

589.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508800566244607 Kategori:

At bruge Lenoites ® pudebetræk anbefales af hudlæger, frisører og skønhedseksperter!
Oplev rigtig skønhedssøvn på Lenoites luksuriøse silkepudebetræk. Lenoites bruger 100 % ren morbærsilke, og pudebetrækket har strålende lange silketråde og holdbar kvalitet. Stoffet er skabt i 22-momme, hvilket er målet for stoffets tykkelse. Naturligvis er alle vores pudebetræk fri for giftige farvestoffer og skadelige kemikalier, og de har OEKO-TEX® certificering.
Størrelse: 50*60 cm, europæisk standard
Anti Aging
Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen. Silkepudebetræk absorberer betydeligt mindre ansigtscreme end bomuldspudebetræk. Fugten, som trækkes ind i bomuldspudebetrækket, kan også trække allergener og bakterier ind, hvilket kan forårsage irritation og reaktioner på huden. At sove på et silkepudebetræk medfører, at der tages mindre fugt fra din hud. På den måde hjælper silkepudebetrækket med til at holde hudens fugtbalance og også bibeholde påført natcreme, hvor den hører hjemme.
Anti Soverynker
Når du sover, får du gennemsnitligt 5 kg tyngde på din hud. Sover du på et bomuldspudebetræk trykkes ansigtet ned i bomulden, som suger hudens fugt til sig samtidig med at den giver dig fordybede linjer og soverynker. Det er derfor, at du kan vågne med linjer i ansigtet efter dit pudebetræk. Selv om linjerne normalt forsvinder senere samme dag, kan de gradvist “sætte sig” i løbet af årene.
At sove på siden er et fantastisk skønhedstips. Soverynker er blot et minde, og huden vil føles fugtet og glat hver morgen.
ANTI Morgonfriss
Under nattesøvnen riskerer dit hår helt at tabe formen og blive både ustyrligt og kruset. Dine hårstrå gnider mod bomuldspudebetrækket, hvilket ikke bare slider håret, men håret riskerer også at gå i stykker. Et silkepudebetræk reducerer friktionen samtidig med at det bibeholder hårets naturlige olier. Det medfører, at du vågner med et glat, frisk og blødt hår. Frisører anbefaler også silkepudebetræk til kunder for at beholde blow out. Lenoites Mulberry Silk Pillowcase 50×60 cm Beige